Lofzangen op No Cheese Please :-)

Hier lees je wat andere klanten van mij en mijn werk vonden!

Maaike: "Annemarie kwam op een zondagochtend ons gezinsleven vastleggen. Die dag stond het versieren van de kerstboom toevallig op het programma. Maar Annemarie heeft juist niet -of in ieder geval niet per se- een activiteit nodig om mooie plaatjes te schieten. Juist de dagelijkse dingen zijn gaaf als die vastgelegd worden: eten van een koekje, huilen als kind zin niet krijgt, van de trap springen etc. En die momenten brengt ze mooi in beeld. De kinderen waren snel gewend aan haar en vonden het prima en heel leuk dat ze er was! De foto's zijn goed gelukt en het album lag keurig bij ons op de deurmat. Top!!"

Judith: "Wat was het fijn bij de Day in the Life reportage dat je gewoon je gang kunt gaan en dat je peuter ook niks hoeft of moet voor het perfecte plaatje maar gewoon zoals hij is op de foto komt. Wat een verademing! 
We hebben genoten van de gezelligheid van Annemarie, alsof er een vriendin op de koffie was die toevallig een camera bij de hand had. En het resultaat... jemig wat onwijs gaaf!! 
Een aanrader voor iedereen die zijn gezin wil 'vastleggen' zoals iedereen is, zo waardevol voor 'later' want ohoh wat gaat de tijd toch vlug."

Britt: "We hebben een heerlijke middag gehad met Annemarie. Zo knap hoe zij in een paar uur tijd de drie totaal verschillende karaktertjes van onze dochters zo mooi heeft vastgelegd. De lol, de chaos, en zelfs de tranen. Echt een prachtig monument voor later."!! Je krijgt er geen spijt van!"

Trees en Henk: “Afgelopen mei hebben we een heerlijke ochtend gehad met Annemarie! Ze heeft ons gefotografeerd met onze twee kleinkinderen op de camping waar wij in het voorseizoen met onze caravan staan. De kleinkinderen komen elke week een dag en nacht bij ons logeren. Onze dochters vonden het leuk om dat eens vast te leggen en hadden Annemarie gevraagd. Ze deed het zo geweldig leuk, na een kwartier had je al helemaal niet meer in de gaten dat ze er was en steeds foto's maakte. Wij gingen gewoon onze gang met voetballen, zonnebrand smeren, met de watertafel spelen, naar het strandje geultjes graven, krentenbolletjes eten, op het springkussen etc. etc. Vanmiddag kregen we de foto's en niet te geloven zo mooi!!! Geweldig, een aanrader voor iedereen, prachtige spontane foto's waar je zelf als ouders, in ons geval grootouders, ook geregeld op staat.”

Beatrix: "Annemarie is op een doorsnee zondagochtend een paar uur bij ons thuis geweest. In het begin was het even wennen, maar al gauw merk je niet meer dat er een camera mee kijkt :) En dat zie je ook terug in de foto's; we zijn precies vastgelegd zoals we zijn! De momenten zijn zo mooi op het juiste moment gevangen! Annemarie beoefent haar vak zoals het volgens mij hoort: ze is er om alles met een oog voor detail vast te leggen, maar je merkt niet dat ze er is...
De mooiste plaatjes hebben we uitgekozen om een album van te maken. Annemarie heeft op prachtig papier en met een mooie linnen kaft een heel gave blijvende herinnering van een dag uit ons leven gemaakt! Mocht je nog twijfelen? Ik zeg dóen!! Je krijgt er geen spijt van!"

Heleen: "Annemarie was voor het eerst bij ons thuis voor de New Born - Day in the life reportage, maar dat was niet te merken. Wij voelden ons meteen op ons gemak en onze zoon kon heerlijk om en met haar lachen. 

Onze kinderen deden precies dat wat ik niet verwacht had. Heel normaal allemaal dus en precies niet zoals ik 'gepland' had. En dat is maar goed ook, want dat past beter bij Day in the life. Annemarie zorgde er voor dat ik niet zo gehaast alles maar moest doen wat ik vooraf zo graag wilde en bracht een vrolijke en ontspannen sfeer met zich mee. Ze kletste gezellig, waardoor het leek alsof er een vriendin langs kwam in plaats van een fotograaf waarvoor je stil moet zitten. En die vriendin maakte tussendoor de geweldig leuke foto's die we uiteindelijk gekregen hebben. Ze heeft precies weten vast te leggen hoe en wie we zijn. Een echte aanrader als je op de foto wil hebben wat je altijd doet, gemaakt door een goede fotograaf met liefde voor het vak. Voor ons een reden om haar over een tijdje nog een keer te boeken!"